Tankar från Runudden

Tankar från Runudden

Om Bloggen

Bloggar om aktuella händelser men framförallt inom följande områden:
- Kriminalitet
- Makt- och maktmissbruk
- Girighet
- Viner
- Idrott

Du är självfallet välkommen att gästblogga.

Jag lider fortfarande

GästerPosted by Torbjörn Ohlsson Thu, May 29, 2014 08:37:23

Jag mår fortfarande, av och till, dåligt över de beslut som togs år 87. Att jag blev fysiskt och psykiskt misshandlad som barn har jag inga direkta men av. Det blev till en vana…

Anledningen till att det är jobbigt är att jag måste vara tyst. Om jag berättar något så blir jag straffad igen, av anhöriga, som bryter kontakten med mig igen. Det var ju jag som fick straffet när jag med hjälp av vänner anmälde familjen för det som jag och syskonen blev utsatta för (barnmisshandel och alkoholmissbruk m.m.).

Straffen;
1. Socialförvaltningen placerade mig och min helbror i varsin fosterfamilj.

2. Socialförvaltningen beslöt att tre av syskonen skulle vara kvar hos mamma. Resultat, de har växt upp med hennes värderingar d.v.s. att det är okej att bryta kontakten med x om x går ut med något offentligt. Det är okej att x betyder mindre än de övriga syskon. Det är okej att x barn betyder mindre än övriga barnbarn m.m. Ja, listan kan göras lång.

3. Socialförvaltningen bröt relationen mellan mig och min pappa. Jag fick aldrig veta något.

4. Relationen med anhöriga är idag på vänskapsnivå. Jag betyder inget….inte heller för min bror. Han har tagit avstånd från familjen (till en viss del). Det blir jobbigt att umgås då för mycket minnen/känslor gör sig påminda. ”Det är bättre att förtränga…..”

5. Socialförvaltningen ingrep inte när mamma bröt kontakten med mig och min bror.

6. VEM FANNS FÖR OSS?

Vi övriga syskon fick ingen upprättelse för allt som vi har gått igenom. X fick en dom på sig för misshandel PÅ ETT BARN VID ETT TILLFÄLLE.  • Comments(0)//runudden.skrivovin.se/#post82